Zonnepanelen een goede investering?

Contact

We zien steeds meer zonnestroom-installatie op woningen of bedrijfspanden liggen. Maar de vraag is of dit voor u wel een goede investering is.

Jacobs Sevenum adviseert of een zonnestroom-installatie voor u een goede investering is. Daarna doen wij u een passend voorstel voor een kwaliteitsinstallatie.

Niet alleen het “maken” van energie levert geld op maar zeker ook het besparen van energie. Daarom zullen wij bij berekening van uw installatie eerst samen kijken naar uw energieverbruik EN adviseren in energie besparende maatregelen.

Indien we een installatie van zonnepanelen voor u maken kunnen we, met onze kennis van de energiemarkt, u ook een advies geven over het juiste energiecontract.

Uiteraard zijn ook onze zonnepanelen, de omvormer en de installatie van topkwaliteit. Wij staan voor onze producten en klanten …… ook over 10 jaar!
Het monitoren van de opbrengst van de installatie kunnen we voor u verzorgen. Ook storingen of defecten kunnen we dan vanaf afstand detecteren zodat u altijd de optimale opbrengst heeft van uw investering.